fbpxUvoznik i Distributer

 

Svoju delatnost, znanje i resurse smo prevashodno usmerili ka ino-partnerima i njihovom predstavljanju i promociji na ovom perspektivnom tržištu od preko 20 miliona stanovnika.
Veliki broj usluga koje nudimo, stranim proizvođačima omogućava da uđu na tržište regiona i dođu do krajnjeg potrošača.

U tom procesu možemo da Vas provedemo kroz celokupnu proceduru registracije leka ili medicinskog sredstva, logističku podršku pri kliničkim ispitivanjima kao i marketing rešenja za vaš proizvod i kompaniju.

Posebno smo ponosni na uslugu skladištenja lekova i medicinskih sredstava koju nudimo našim partnerima svesni činjenice da raspolažemo sa najsavremenijim konsignacionim magacinima koji mogu da se nađu u ovom delu Evrope.

Naša delatnost se prostire i na druge domene farmaceutskog poslovanja, pre svega na saradnju sa veledrogerijama i apotekarski sektor.

Garant našeg uspeha je svakako i kompanija PHOENIX Pharmahandeln GMBH & KG u čiji deo sistema spada i Evropa Lek Pharma.

Značajan doprinos našem poslovanju, svakako daju i visokoobrazovan, motivisan i iskusan kadar, moderno opremljeni skladišni prostori, kao i blizina najvažnijih saobraćajnica u regionu.

Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima dobrih praksi, stalno osluškivanje zahteva tržišta, savremeni uslovi za rad kao i nova tehnološka rešenja, omogućavaju nam da na tržištu regiona jugoistočne Evrope budemo prepoznati po specifičnim uslugama koje nudimo.

Afirmacija naše kompanije je ujedno i afirmacija novog načina razmišljanja u poslovanju.

Ako mislite da možemo da postanemo partneri, upoznajte se sa našim načinom rada preko ovog sajta www.elpharma.com i kontaktirajte nas.

Dobro došli!

Preporučujemo

Najčešće infekcije u trudnoći
Infekcije kod trudnica su veoma česta komplikacija trudnoće.  Faktori koji utiču na ishod infekcije kod trudnica…
Pročitajte više
Oporavak nakon porođaja
Trudnoća je period u životu kada naše telo prolazi kroz ogromne promene. U Vama…
Pročitajte više
Sekundarni sterilitet: Kada drugi put nikako ne dolazi beba
Sve češće čujemo sledeći scenario. Prvi put sam odmah ostala u drugom stanju. Kada…
Pročitajte više