fbpxUvoznik i Distributer

 

Svoju delatnost, znanje i resurse smo prevashodno usmerili ka ino-partnerima i njihovom predstavljanju i promociji na ovom perspektivnom tržištu od preko 20 miliona stanovnika.
Veliki broj usluga koje nudimo, stranim proizvođačima omogućava da uđu na tržište regiona i dođu do krajnjeg potrošača.

U tom procesu možemo da Vas provedemo kroz celokupnu proceduru registracije leka ili medicinskog sredstva, logističku podršku pri kliničkim ispitivanjima kao i marketing rešenja za vaš proizvod i kompaniju.

Posebno smo ponosni na uslugu skladištenja lekova i medicinskih sredstava koju nudimo našim partnerima svesni činjenice da raspolažemo sa najsavremenijim konsignacionim magacinima koji mogu da se nađu u ovom delu Evrope.

Naša delatnost se prostire i na druge domene farmaceutskog poslovanja, pre svega na saradnju sa veledrogerijama i apotekarski sektor.

Garant našeg uspeha je svakako i kompanija PHOENIX Pharmahandeln GMBH & KG u čiji deo sistema spada i Evropa Lek Pharma.

Značajan doprinos našem poslovanju, svakako daju i visokoobrazovan, motivisan i iskusan kadar, moderno opremljeni skladišni prostori, kao i blizina najvažnijih saobraćajnica u regionu.

Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima dobrih praksi, stalno osluškivanje zahteva tržišta, savremeni uslovi za rad kao i nova tehnološka rešenja, omogućavaju nam da na tržištu regiona jugoistočne Evrope budemo prepoznati po specifičnim uslugama koje nudimo.

Afirmacija naše kompanije je ujedno i afirmacija novog načina razmišljanja u poslovanju.

Ako mislite da možemo da postanemo partneri, upoznajte se sa našim načinom rada preko ovog sajta www.elpharma.com i kontaktirajte nas.

Dobro došli!

Preporučujemo

Kako prepoznati vanmateričnu trudnoću?
Veliki broj mladih majki uglavnom ne zna šta je vanmaterična trudnoća i koliko ona…
Pročitajte više
Ishrana bebe po mesecima
Kada postanete roditelj shvatite da bebin plač kojim mališan zahteva obrok zna da bude…
Pročitajte više
Trudnoća nakon kontraceptivne pilule
Kontraceptivne pilule su najpopularniji i najpoznatiji način za sprečavanje neželjene trudnoće, ali nakon što…
Pročitajte više