fbpx

Trudni i poslovni – Vaša nova garderoba za posao

Odabir garderobe za posao može biti dovoljno komplikovan i da ne morate da pilagodite istu sve većem stomaku. Srećom, većina garderobe za trudnice sada obuhvata odeću u kojoj i dalje možete da izgledate poslovno iako ste trudni. Evo kako da se pobrinete za svoj stil u sledećih devet meseci u kancelariji…

Sačekajte sa trudničkom garderobom

Tokom prva tri meseca trudnoće ćete verovatno moći da se provučete sa dosadašnjom garderobom ali da birate šire majice i pantalone. Rajsfešlusi i dugmad će Vam pomoći da popustite garderobu u struku dobrih nekoliko nedelja u fazi kada se stomak jedva primećuje.

Oblačite se da impresionirate

Dani kada su žene nosile široku garderobu sa mašnama koje skreću pažnju sa stomaka su prošlost. Lagane haljine od žerseja koje prate liniju tela i šire se na stomaku uredno ocrtavaju figuru dajući poslovan izgled dok su iznad svega udobne. Uložite novac u elegantnu markiranu haljinu i ona će Vas sa stilom pratiti u sledećih devet meseci.

Izgledajte poslovnije

Obucite sako preko laganijih haljina od žerseja da biste izgledali još poslovnije. Elegantna tunika preko crnih uskih trudničkih pantalona je još jedan način da Vam bude udobno a da izgledate šik.

Pobrinite se i za noge

Možda će Vam tokom trudnoće trebati obuća koja je bar pola broja veća pa su oksford cipele ili čelzi čizme (i jedne i druge su trenutno vrlo moderne) dobra opcija – posebno za žene koje dugo putuju do posla. Visoke potpetice nisu stabilne pošto stomak raste pa bi poželjnije mogle da budu deblje štikle koje su srednje visine.

Nemojte da obijete banku

Nema potrebe da trošite bogatstvo na trudničku garderobu. Ipak ćete je nositi samo tokom sledećih devet meseci. Većina butika ima sjajnu trudničku garderobu po razumnim cenama.

Nosite aksesoar

Čak iako trenutno možda ne možete da stanete u svu garderobu po poslednjoj modi, i dalje možete da osvežite svoj izgled novom kožnom torbom ili bižuterijom. Častite se!

Trudnička garderoba

Trudnička garderoba svakako treba biti udobna pre svega. Vrlo je bitno osećati se prijatno u svojoj garderobi. Međutim, najprijatnije se osećamo kada ujedno i izgledamo lepo. Stoga ne treba zanemariti ovaj segment. Garderoba za trudnice treba biti udobna, ali da u isto vreme čini da se osećate lepo. Iz ovog razloga, trenerke nisu uvek rešenje.

 

Garderoba za trudnice

Mi ćemo Vam ovde ponuditi par alternativa širokim trenerkama.

 

Rastezljive haljine

Rastezljive haljine su savršena garderoba za trudnice, obično su jeftine i mogu se naći u bilo kojoj modnoj trgovini. One na dobar način pokazuju vaš stomak.
Možete ih nositi sa ležernom odećom ili ih kombinovati sa ozbiljnijom odećom, i tokom leta i zime. Tokom zime, možete ih kombinovati sa toplijom jaknom, koja vam takođe pomaže da pokrijete kukove, koji će se neizbježno povećati.

 

Maksi suknje

Maki suknje će biti spasioci tokom ovih devet meseci. Ključ je podignuti pojas do ispod grudi, i da se pobrinete da je dovoljno rastezljiv da bude udoban. Ove suknje su odlične tokom zime sa udobnim džemperima, a tokom leta sa udobnim bluzama.

 

Tunike

Tunike mogu odlično poslužiti kao trudnička garderoba. Možete ih kombinovati sa helankama ili užim farmericama koje će izdužiti vašu figuru. Dobra stvar je takođe, što verovatno već posedujete par tunika, pa ćete uštedeti nešto novca.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail