fbpx

Lista stvari koje biste želeli da uradite pre trudnoće

Kada pokušavate da zatrudnite isuviše je lako da se usredsredite na budućnost. Zapravo, sada je pravo vreme da uživate u životu i maksimalno iskoristite dane pre dolaska bebe. Evo samo nekoliko načina da skrenete misli sa bebe dok konačno ne postanete roditelji…

Rezervišite romantični odmor

Putovanje sa Vašim partnerom će vam dati šansu da se mentalno i fizički povežete kao par. Putovanja u druge gradove su idealni za kao vikend putovanja, ali ako imate više vremena možda biste mogli da otputujete malo dalje. Zajedno sastavite spisak destinacija iz snova i počnite da skidate sa liste jednu po jednu stavku.

Budite avanturisti

Festivali nisu samo za decu kojima ne smeta da se iskaljaju. Postoji pregršt novih i zadivljujućih događaja širom zemlje bilo da Vas interesuje muzika, književnost ili hrana. Mogli biste čak to da iskombinujete sa odmorom u inostranstvu (definitivno Vam neće trebati gumene čizme za festival Burning Man!). Listu najboljih festivala možete pronaći ovde.

Probajte fizički izazov

Vežbanje je sjajan način da se oslobodite stresa i usredsredite se na nešto drugo osim datuma ovulacije. To je i dobar način da se postarate da budete u najboljoj mogućoj formi kada ostanete u drugom stanju. Prijavite se na trku na duge staze ili idite na planinarenje i tako ćete ne samo biti u formi već i imati divan osećaj postignuća.

Uživajte u noćnom izlasku

Izlasci su savršen način da se opustite. Okupite svoje najbolje prijateljice ili idite u bioskop sa svojim partnerom – i budite zahvalni što vam još nije potrebna bebisiterka!

Ugodite sebi

Nema ništa poput malo terapije kupovinom da biste malo skrenuli misli, počev od najnovije mode. Spa dani su takođe divni da Vam pomognu da se osećate psihički i fizički opušteni. Ali, da biste ugodili sebi ne morate da trošite novac – duga, topla kupka može da predstavlja vrhunski luksuz.

Posvetite se kulturnim dešavanjima

Odlazak u pozorište gde se daje najnovija predstava, lagani obilazak lokalne umetničke galerije, energičan koncert… kuturna dešavanja mogu da budu neverovatno stimulišuća i da promene Vaš pogled na svet. Pogledajte internet stranicu www.timeout.com kao inspiraciju i ideje za događaje u Vašoj blizini.

Dobro se naspavajte

Ne zaboravite da u raspored upišete i malo odmora zajedno sa zabavom. Iskoristite šansu da provedete opuštajuće vikende kod kuće sa dosta izležavanja. Baš doručak u krevetu bi mogao da bude prava stvar da napunite baterije pre sledeće velike avanture!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail